Skip to main content

Mogelijkheden

Ik geef je graag diverse voorbeelden ter inspiratie. Het spreekt voor zich dat jouw wensen vertaald worden in een bijeenkomst die bij jou past.

DINER

Een intieme, sfeervolle lunch of diner met alle ruimte om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Van tevoren heeft iedereen een eigen hartenwens voor jou geschreven. Het kan voor sommige gasten moeilijk zijn om op de dag zelf iets te zeggen of te schrijven. Op deze manier krijgt iedereen van tevoren de gelegenheid om dit in alle rust te doen. Deze persoonlijke houten harten, met allemaal een unieke tekst, worden in de speciale “hartenboom” gehangen. De boom krijgt een bijzondere plaats bij je thuis en als je dat wil ook op je uitvaart.

Er is voldoende gelegenheid om te speechen en er zijn rustmomenten tussen de gangen door. Jullie genieten van passende muziek, bijvoorbeeld in de vorm van live gespeelde akoestische muziek of een intiem huiskamerconcert. De lunch of het diner kan bij jou thuis plaatsvinden met een privé kok en sfeervolle aankleding. Heb je liever niet dat we bij je thuis zijn? Dan kan je ook denken een exclusief strandpaviljoen of een klassieke stijlkamer van een landhuis. We kijken samen wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt. De hele organisatie nemen wij voor je uit handen. Dat kan ook inclusief uitnodigingen, RSVP, gastenlijst en bedankkaarten.

Ilse Hofstee
+31 (0)6-53964775
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blossom & Pine is aangesloten bij het platform
Jouw Laatste Levensfase | www.jouwlaatstelevensfase.nl