Skip to main content

Mogelijkheden

Ik geef je graag diverse voorbeelden ter inspiratie. Het spreekt voor zich dat jouw wensen vertaald worden in een bijeenkomst die bij jou past.

WOORDEN

Heb je een film gezien met een speciale betekenis? Is er een bekende spreker die jou heeft geïnspireerd?

Wil je een exclusief interview laten opnemen met jouw levensthema’s, mooie verhalen van vroeger of wijze levenslessen? Dit zijn allemaal voorbeelden van betekenisvolle woorden die jij kan meegeven aan jouw dierbaren.

Deze woorden en beelden worden getoond in een passend afscheid waar jij zelf nog bij bent. Op het moment dat jij er zelf niet meer bent, zorgen wij ervoor dat deze inspirerende en krachtige woorden worden gedeeld met je dierbaren. Dit kan bijvoorbeeld met speciaal gemaakte wenskaarten of een mooie box met symbolische bloemzaadjes die via de post worden verstuurd.

INTERVIEW

In 2015 heb ik de herinneringsbijeenkomst van Ben Hollenberg bijgewoond. Ben had beginnende alzheimer en hij heeft gekozen voor euthanasie.

Een paar maanden voor zijn overlijden is een 1,5 uur durend interview opgenomen. Tijdens de herinneringsbijeenkomst zijn hier beelden van getoond.

Het is ook de wens van Ben geweest om dit interview vooral te gebruiken voor wie het nodig heeft. Ik ben zijn vrouw Beppie, zijn zoon Marc-Jan en Ben zelf enorm dankbaar dat ik beelden mag gebruiken om te laten zien hoe waardevol woorden en beelden kunnen zijn en de steun en troost die dit na een overlijden kan geven.

 

Ilse Hofstee
+31 (0)6-53964775
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blossom & Pine is aangesloten bij het platform
Jouw Laatste Levensfase | www.jouwlaatstelevensfase.nl